Wie ben ik?

Ray Service On Site is opgericht 1 januari 2005 door Raymond Dagevos. Na jarenlange ervaring bij verschillende garagebedrijven als monteur, werkplaatsreceptionist, service manager en later als technisch commercieel medewerker met de focus op de transportwereld bij Siemens VDO heb ik uiteindelijk besloten mijn droom te volgen en voor mijzelf te beginnen als inbouwspecialist.

Ray Service On Site richt zich volledig op het inbouwen op locatie dit om zo flexibel mogelijk voor de klant te zijn. Door het ontbreken van een pand kunnen wij de kosten laag houden. Het is mogelijk om met één of meerdere monteurs tegelijk een project snel voor u te realiseren.

 

 


Naast deze inbouwactiviteiten ben ik in 2007 gestart met de webshops Car-Electro en Caravan-Camper-Electro welke sinds 2011 zijn ondergebracht in één nieuwe grote webshop carNjoy waar wij producten aanbieden voor auto, bedrijfswagen, motor, caravan en camper. Inbouw van de producten van carNjoy gebeurt in de particuliere sector via een netwerk van inbouwbedrijven waarbij wij ook altijd nog geïnteresseerd zijn in nieuwe inbouwpartners, B2B zal dit door Ray Service On Site verzorgt worden.

Voor meer foto's klik hier